Abonnementen

Zakelijk

Het is lang geen geheim meer dat bloemen en planten een rustgevende uitstraling kunnen hebben op mensen.

Ook de wetenschap heeft aangetoond dat er een verband bestaat tussen bloemen, planten en mensen en dat deze samenhang werksfeer verhogend en stres verlagend kan werken. Anders gezegd: een sfeervolle werkruimte zorgt ervoor dat u, uw medewerkers en uw cliënten zich op hun gemak voelen

Bloemen op Kantoor
Ja, dat wil iedereen wel; maar wie zorgt ervoor...en wanneer? Meestal moet het in de lunchpauze of als er even wat tijd overschiet. De oplossing is een bloemen abonnement bij Bloembinderij Tim Lodder. Met een bloemen abonnement van Bloembinderij Tim Lodder kunt u zich verzekeren van een altijd sfeervolle werkruimte.

Wekelijks verse bloemen
Elke week, op een vaste dag, verversen wij de bloemen compleet met bijpassende vaas en aangepast aan het seizoen; dit geldt uiteraard voor iedere ruimte die u maar wenst.

Belt u ons gerust eens of neem via internet zonder enige verplichting contact met ons op en u zult ervaren dat bloemen inderdaad goed samengaan met werkende mensen.

Particulier

Tegenwoordig een passend cadeau uitzoeken is een ware kunst, zeker voor iemand die alles al heeft.

Met die kunst kunnen wij u deze keer een handje helpen!

Wij bieden u aan een: Bloemen Abonnement.

Hoe leuk is het dat uw familielid, vriendin of geliefde elke week of maand een mooie bos bloemen thuisbezorgt krijgt zonder dat u er verder moeite voor hoeft te doen!

Hoe werkt het....? heel simpel!

U komt naar onze mooie winkel en geeft aan wat uw wensen zijn, het adres van de ontvanger en of u het boeket wekelijks of maandelijks zou willen laten bezorgen. Tevens vult u een mooie kaart in om het abonnement tastbaar te kunnen geven als cadeau. Wij zorgen dan dat het allemaal netjes voor u verzorgd wordt.

Wij hebben al boeketten vanaf € 16,95!!

U kunt ook telefonisch of per mail bestellen. Dan sturen wij een rekening naar u op.